Zamieszczone przez abstinent
Czujnik ciśnienia w oponach
Zwiń
X
-
-
-
Zamieszczone przez kropiMusiałby mieć jeszcze niezależny czujnik prędkości oparty np. o GPS W każdym razie moje zimówki (opony i felgi) mają ten sam rozmiar, co letnie, do tego przypadkiem są tej samej firmy, ale to już raczej kompletnie bez znaczenia
ergo teoretycznie wysokość bieżnika tez też ma znaczenieprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
No dobrze, ale skąd czujnik "wie", że zmieniono opony? Gdzie ma wzorzec, względem którego "coś" się zmieniło po zmianie opon, zakładając że ciśnienie we wszystkich 4 gumkach przed i po wymianie jest takie samo? Chyba, że oponki są w inny sposób zużyte i jest różnica w obwodzie koła. Ja zakupiłem nowe, więc może dlatego nie widzi różnicy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentdzisiaj zmieniłem a zimówki, zobaczymy po ilu wyskoczy :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Basik_Jak dla mnie te czujniki są bardzo niedokładne i dużo losowości jest w ich działaniu przez to nie ufam im i nie polegam na nichprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez Basik_Jak dla mnie te czujniki są bardzo niedokładne i dużo losowości jest w ich działaniu przez to nie ufam im i nie polegam na nich
Komentarz
-
-
jeżdżę tym od lutego 2010r
dwa razy w roku przekręcam koła
przez ten okres zaliczyłem dwa albo trzy gwoździe etc jak się nie mylę (ostatniego nie mogłem zlokalizować
po kilku dniach znowu wyskoczyło no i znalazłem skubańca)
póki co pokazuje za każdym razem jak koła zmieniam, i przy każdym gwoździu
wystarczy kupić koreański wóz
i "cieszyć" się w aso zostawiając ok 300-400zł za czujnik
nie musi to być audi :P
większość warsztatów gumiarskich dolicza już sobie za czujniki ok 50zł :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentdzisiaj zmieniłem a zimówki, zobaczymy po ilu wyskoczy :PPozdrawiam.
ErNOL/Ernest
Skoda Octavia 3 RS TSI Szary Metal + pełno dodatków...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentMnie wyskoczyło po około 2 tygodniach po zmianie na zimówki, mimo, że kalibrowałem i co śmieszne... Pokazało 4 opony jednocześnie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahJa zmieniłem koła, nie kalibrowałem... i nicO3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriquezabstinent, spróbuj sobie przekodować, żeby Ci na maxi pokazywało które koło, a nie tylko kontrolka.kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz